Gyömbéres szőlőital/Grape drink with ginger |
Zöld saláta zöldfűszerekkel, lenmagos napkeksszel/Green salad with herbs and cracker |
Zelleres almaleves céklachips-szel/Celeriac and apple soup with vegetable chips |
Töltött pritamin paprika/Stuffed red peppers |
Töltött pritamin paprika zsályás- citromos cukkíni tésztával/ Stuffed peppers, zucchini spaghetti with sage- lemon cream |
Készül a szilvás-fügés pite/The plum-fig pie preparation |
Voilá! |
Szilvás pite kamilla fagylalttal, kandírozott mogyoróval/ Plum pie, camomile ice cream, candied hazelnut |
Nő a zsázsa, almafagally a háttérben/ Sprouts and apples from the garden |
Krémes pirospaprika leves aszalt paprikával, fűszeres krékerrel / Creamy red bell pepper soup with marinated pepper and spicy cracker |
Készül a házi pesto / Making the pesto |
Pácolt zöldségnyárs a salátához/Marinated vegetables on a stick |
Marinált sárgahüvelyű bab-kazal zöldségnyárssal, salátával |
Lasagna |
Ropogós tölcsérek a sárgadinnye fagylalthoz! /Crispy cones for the melon ice-cream! |
Sárgadinnye fagylalt citrusolajjal és ropogós tölcsérrel / Melon ice-cream with citrus oil and crispy cone |
Petit fours (bonbon) mentás-kókuszos /coconut-mint bonbon |
Avokádós, uborkás gazpacho feketeszezám keksszel /Creamy avocado and cucumber gazpacho with black sesame seed cracker |
Nyári megydesszert menta öntettel/Summer cherry desszert with mint sauce |
Krémes pirospaprika leves aszalt paprikával, fűszeres krékerrel / Creamy red bell pepper soup with marinated pepper and spicy cracker |
Kapros uborkaleves chilis tökmaggal / Cucumber dill soup with chili pumpkin seed |
Kezdődik a vacsora! / Set table. Dinner is starting! |
Bonbon nyers kakaóból csokoládé mártva, illetve ehető gyümöcspapírba csomagolva / Petit fours from raw cacao dip in chocolate and bonbon packed in edible fruit leather |
Pácolt sárgabarackkal töltött barackos palacsintatészta vanília öntettel / Peach pancakes with marinated apricot and vanilla sauce |
Pácolt szőlőlevél karfiolos magkrémmel töltve vegyes salátaágyon / Marinated grape leaves filled with cauliflower cream with mixed green salad aside |