Menü 2011. július 20

Marinált sárgahüvelyű bab-kazal zöldségnyárssal, salátával
Avokádós, uborkás gazpacho feketeszezám keksszel
Lasagne
Sárgadinnye fagylalt citrus olajjal, tölcsérrel
‘Petit fours’ (bonbon)
Fűszeres magvak,
curryvel és cayenne paprikával
ITALOK
Levendulás limonádé
Tisztított víz
Lehetőség van az egri Rai vini borászat bio Rai rosé habzó borát is fogyasztani a vacsorához.


Helyszín: egy hangulatos lakás Budán.
------------------------------------------------------------
MENU (20th july 2011)
Marinated Yellow beans stack, vegetable skewer with salad
Avocado cucumber gazpacho with blacksesame seed biscuits
Lasagne
Melon ice cream with citrus oil and cones
'Petit Fours' (bonbon)
Spicy seeds with a dash of curry and cayenne pepper
BEVERAGES
Lavender lemonade
Purified water
It is possible to accompany the dinner with organic Rai rosé sparkling wine from the Rai Vini organic winery in Eger. 

Location: in a traditional flat on the Buda side.