Képes beszámoló a japán vacsoránkról/Pictures from our Japanese dinner


Matcha koktél
MENÜ
Hokkaido tök saláta édes miso öntettel, feketeszezám krékerrel
‘Ochazuke’ –Shiraore tea mandula-rizzsel,  
hagyományos kiegészítőkkel
‘Makisushi’ marinált shitake gombával,  marinált gyömbér, wasabi, tamari szójaszósz
 Yuzu mochi, fehércsokoládé gyümölcskoktéllal (erről sajnos nem készül felvétel)
‘Petit fours’
MENU
Hokkaido pumpkin salad with sweet miso dressing, black sesame cracker
‘Ochazuke’ –Shiraore tea with almond rice,  
traditional condiments
‘Makisushi’ with marinated shiitake, marinated ginger, wasabi, tamari soy sauce
Yuzu mochi, white chocolate fruit coctail
‘Petit fours’
Japanese flavored snacks


Petit fours
Köszönet Sipos Györgynek a japán vacsorán készített fotókért.